RTV Utrecht - Communicatie in moeilijke tijden - RTV Utrecht Reclame

RTV Utrecht – Communicatie in moeilijke tijden

Met z’n allen zijn we in een bizarre situatie terechtgekomen. Het coronavirus heeft in Nederland en in de provincie Utrecht zijn intrede gedaan en er rest ons niets anders dan de maatregelen van het RIVM en het kabinet op te volgen.

Het zijn vreemde tijden met veel onzekerheden. Dit raakt iedereen, persoonlijk en/of zakelijk. Graag willen wij via deze weg iedereen een hart onder de riem steken en sterkte wensen!

Via onze kanalen RTV Utrecht, UStad, Radio M Utrecht, Bingo FM en online via www.rtvutrecht.nl proberen wij zo optimaal en breed mogelijk te informeren over alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Het doet ons dan ook goed dat velen ons nu massaal weten te vinden. Uiteindelijk zijn we er voor alle inwoners van onze provincie en ons bereik op dit moment onderstreept dat gelukkig.

We stellen ons in de komende periode zo flexibel mogelijk op en zullen meedenken in oplossingen. Ook in deze crisistijd staan we, indien nodig, voor iedereen klaar!

Zorg echter vooral goed voor uzelf en voor elkaar. Gezond blijven is in deze fase het allerbelangrijkste!

Neem voor nader overleg gerust contact op met één van onze media-adviseurs via reclame@rtvutrecht.nl. Wij staan voor u klaar.

 

Contact opnemen