Zonnesteekweken RTV Utrecht - RTV Utrecht Reclame RTV Utrecht Reclame

Zonnesteekweken RTV Utrecht

Profiteer tijdens de Zonnesteekweken van onze zomerse megadeals voor radio, tv en online. Haal meer uit je regio, ook in de zomer!

Het wordt weleens vergeten maar ook de zomer biedt volop kansen voor adverteerders. Hoeveel mensen ken je die deze zomer 6 weken op vakantie gaan? Over het algemeen heeft je doelgroep meer vrije tijd, is men meer ontspannen en wordt er gedurende de zomer vaak georiënteerd op de aanschaf van nieuwe producten. De doelgroep is dus extra ontvankelijk voor je reclameboodschap!

Uit menig onderzoek is gebleken dat in Nederland de hele zomer massaal nieuws wordt geconsumeerd. En nieuws verzorgen uit de regio, daar zijn wij goed in! Zo bereikten we op TV in de periode juni-augustus 2018 wekelijks gemiddeld ruim 604.416 kijkers, was het radio marktaandeel onveranderd hoog en dat geldt ook voor de online bezoeken, per (zomer) maand: gemiddeld 2.144.543 (site) en 3.451.546 (app).

Neem daarom direct contact met ons op, laat je informeren en ontvang gratis advies en begeleiding van onze specialisten. Profiteer van dit enorm mooie bereik gedurende de zomerse maanden tegen een wel zeer gunstig tarief!

Bekijk de actievoorwaarden van onze Zonnesteekweken hier.

Ook in zomerse maanden haal je meer uit je regio!

Nog geen commercial of banners? Geen probleem! We brengen je graag in contact met een van onze producenten. Zij helpen je graag tegen een zeer scherp tarief vanaf € 150,- bij de productie van je radiocommercial en/of banners en vanaf € 450,- bij de productie van een tv commercial.

Contact opnemen