Zonnesteekweken met zomerse megadeals | RTV Utrecht Reclame RTV Utrecht Reclame

Zonnesteekweken bij RTV Utrecht Reclame

Profiteer tijdens de Zonnesteekweken van onze zomerse megadeals voor radio, tv en online, en haal tot en met de zomer meer uit je regio!

Het wordt weleens vergeten maar ook de zomer biedt volop kansen voor adverteerders. Hoeveel mensen ken je die deze zomer 6 weken op vakantie gaan? Over het algemeen heeft je doelgroep meer vrije tijd, is men meer ontspannen en wordt er gedurende de zomer vaak georiënteerd op de aanschaf van nieuwe producten. De doelgroep is dus extra ontvankelijk voor je reclameboodschap!

Uit menig onderzoek is gebleken dat in Nederland de hele zomer massaal nieuws wordt geconsumeerd. En nieuws verzorgen uit de regio, daar zijn wij goed in! Nu kunnen we dit aan jou tonen aan de hand van cijfers en grafieken, maar het voornaamste dat je moet weten is dat het bereik van de media van RTV Utrecht ook in de in de zomermaanden onverminderd hoog blijft! Met een crossmediaal bereik van maar liefst 76%  (bron: Onderzoek Motivaction voorjaar 2017) zit dat wel goed. Je boodschap wordt dus zeker gehoord en gezien! Neem daarom direct contact met ons op, laat je informeren maar vooral, profiteer van dit enorm mooie bereik gedurende de zomerse maanden tegen een wel zeer gunstig tarief!

Bekijk de actievoorwaarden van onze Zonnesteekweken hier.

Ook in zomerse maanden haal je meer uit je regio!

Nog geen commercial of banners? Geen probleem! We brengen je graag in contact met een van onze producenten. Zij helpen je graag tegen een zeer scherp tarief vanaf € 150,- bij de productie van je radiocommercial en/of banners en vanaf € 450,- bij de productie van een tv commercial.

Zie hier onze actuele televisiecijfers

Zie hier onze actuele radiocijfers

Zie hier onze actuele onlinecijfers

 

Contact opnemen