Referentie: Koedam Tegels | RTV Utrecht Reclame RTV Utrecht Reclame

Koedam Tegels

Koedam Tegels is al vanaf 1973 een begrip in Midden Nederland met een zorgvuldig geselecteerd assortiment op het gebied van wand- en vloertegels, kortom alles onder één dak. Daarnaast is Koedam Tegels sinds enige tijd zeer tevreden adverteerder bij RTV Utrecht.
koedam-tegels-head-min
Roel Koedam, eigenaar van Koedam Tegels, is een gezellige gesprekspartner vol met humor en biedt in zijn onderneming een oplossing voor iedereen. “Onze core business is tegels & sanitair, hierin bieden we een ruime keuze voor iedereen. In ons pand zit ook VEOX Keukens en daarmee bieden we de klant totaliteit. Ons werkgebied is de provincie Utrecht, dat is ook de reden dat we hebben gekozen voor regionaal adverteren bij RTV Utrecht en gelukkig met veel succes!”

Koedam is in 2015 gestart met een campagne rondom de speciale Tour de France programmering van RTV Utrecht. “Ik kon me haast niet anders voorstellen dan dat ‘De Ronde van Utrecht’ een enorm succes moest worden op de regionale zender van de provincie Utrecht en dat was het uiteindelijk ook! Wij als bedrijf wilde hier uiteraard graag deel van uit maken, dus zijn we begonnen met adverteren op Radio M Utrecht. Het bracht ons uiteindelijk veel herkenning en succes, reden genoeg om de campagne voort te zetten.”

“Wees vooral creatief met je reclameboodschap en val op!”

Na de campagne rondom de Tour de France heeft Koedam de campagne voortgezet op radio en de campagne daarnaast uitgebreid met een online campagne op rtvutrecht.nl en de RTV Utrecht app. Roel vertelt: “We zijn nu nog steeds heel tevreden over onze campagne bij RTV Utrecht, we hebben het de laatste tijd ontzettend druk en dat is natuurlijk een goed teken. Er zitten weekenden bij dat we de wachttafels in de winkel allemaal vol hebben zitten, we weten soms niet eens waar we onze klanten kwijt moeten! Het klinkt bijna ongeloofwaardig, maar het is echt waar haha! Ik denk dat onze campagne met name zo succesvol is door de boodschap, deze is helder en creatief. Onze campagne is dan ook vrij opvallend door de koe die wordt gebruikt in beeld en geluid. Op advies van onze media consultant hebben we hiervoor gekozen en het werkt perfect! Het zorgt voor herkenbaarheid en we krijgen er echt enorm veel reacties op.”

Tot slot nog een tip voor andere adverteerders: “Wees vooral creatief met je reclameboodschap en val op!”

Meer weten over de mogelijkheden van reclame maken met RTV Utrecht Reclame? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen