Crossmediaal adverteren bij RTV Utrecht - RTV Utrecht Reclame

Crossmediaal adverteren bij RTV Utrecht

RTV Utrecht is het platform voor je regionale reclame op radio, televisie en online in de provincie Utrecht en omstreken. Uiteraard verdient jouw campagne de grootst mogelijke zichtbaarheid en daarom is crossmediaal adverteren op RTV Utrecht een uitstekende keuze. Wij bieden je namelijk een uniek platform met een tv zender, maar liefst twee radiozenders en online. Kortom, alles onder één dak!

De media van RTV Utrecht hebben ieder een eigen manier van informeren gericht op een deel van de totale Utrechtse bevolking. Via deze media wil RTV Utrecht alle inwoners van de provincie Utrecht bereiken. En dat lukt uitstekend met een crossmediaal bereik van maar liefst 80%! (bron: Onderzoek Motivaction, 18-75 jaar, januari -juni 2022).

Via regionale radio en tv kan je dus je hele werkgebied (of delen daarvan) in één keer bereiken! Online is een uitstekende aanvulling en versterking. We zullen je bijna altijd een combinatie van offline en online media adviseren, omdat dit naar onze ervaring altijd het meest effectief is.

Contact opnemen