Radio - RTV Utrecht Reclame

Adverteren op radio

Wekelijks luisteren 13 miljoen Nederlanders naar de radio, dus daar wordt je boodschap opgepikt! Radio is een zeer effectief en krachtig medium om op te adverteren.

Radio is geschikt voor diverse campagnedoelstellingen, denk hierbij aan langdurige campagnes voor het vergroten van de naamsbekendheid, maar ook aan korte actiematige campagnes.

De voordelen van adverteren op radio

Genereer een snel en hoog bereik

Kostenefficiënt

Zeer lage productiekosten

Zapbestendig

Snel en flexibel

Belangrijkste aanjager online campagnes

Adverteren op Radio M Utrecht


Radio M Utrecht is dé regionale radiozender en brengt 24 uur per dag informatie met nieuws uit binnen- en buitenland en uit de provincie Utrecht. Dit wordt afgewisseld met de beste muziek van toen en nu. Radio M Utrecht is in de gehele provincie te beluisteren op 93.1 FM.

Met een eigen correspondentennetwerk en bekende presentatoren (zoals Evelien de Bruijn en Conny Kraaijeveld) heeft Radio M Utrecht een zeer relevante positie in de provincie. Populaire programma's zijn Aan Tafel!, Studio Sixties, Goedemiddag, Utrecht Komt Thuis, Tijd voor U, Utrecht is Wakker en 93.1 NL.

Een commercial op Radio M Utrecht  hoeft niet duur te zijn. De kosten voor de productie zijn variabel en afhankelijk van het concept. Wij werken samen met professionele producenten die je hierin ook uitstekend advies kunnen geven.

Radio M Utrecht wordt maandelijks meegenomen in de meting het Nationaal Luister Onderzoek uitgevoerd door Intomart/GfK. Hierdoor is ook het mogelijk om zicht te krijgen op het bereik van specifieke campagnes. Radio M Utrecht behoort tot de best beluisterde zenders in je regio en is regelmatig marktleider in de provincie!

Bekijk het marktaandeel (pdf)

Wekelijks circa 200.000 luisteraars

Met een doordachte reclamecampagne op onze zender is het mogelijk om 400.000 unieke luisteraars intensief te bereiken.

Altijd bereikbaar, 24 uur per dag informatie

Informatie met nieuws uit binnen- en buitenland en uit de provincie Utrecht. Dit wordt afgewisseld met de beste muziek van toen en nu.

Best beluisterde zender

In de periode oktober-november 2022 was Radio M Utrecht voor Qmusic en NPO Radio 2 de best beluisterde zender in de provincie Utrecht


Adverteren op Bingo FM


Bingo FM is het radiostation voor inwoners in de stad Utrecht. Bingo FM draait 24 uur per dag uitsluitend Nederlandstalige muziek afgewisseld met verkeersinformatie, nieuws en informatie uit de stad en is te ontvangen op frequentie 105.7 FM en 107.7 FM. Bingo FM is populair onder jongeren en ouderen.

Op dit moment wordt er nauw samengewerkt met Tros Sterren NL. Binnen diverse programma’s zijn er vaste onderdelen waarin organisaties uit de stad in de uitzending te horen zijn, zoals de vrijwilligerscentrale, het Dierenasiel Utrecht, U Onbeperkt, de ouderenbond, FC Utrecht en Straatnieuws. Ook is er structureel aandacht voor evenementen in de stad. Bijna een kwart van de inwoners van Utrecht luistert naar Bingo FM.

Bekijk het bereik (pdf)

85.800 luisteraars uit de stad Utrecht

Bingo FM trekt maar liefst 22% van de inwoners uit de stad naar de zender.

Herkenbare programmering en gezellige sfeer voor jong en oud!

De luisteraars van Bingo FM zijn in alle leeftijdsgroepen vertegenwoordigd.

Altijd bereikbaar, 24 uur per dag informatie

Bingo FM draait 24 uur per dag uitsluitend Nederlandstalige muziek afgewisseld met verkeersinformatie, nieuws en informatie uit de stad.

Referenties

Wat onze klanten zeggen