Online Adverteren | RTV Utrecht Reclame

Online Adverteren

Het internet speelt vandaag de dag een enorm belangrijke rol in ons dagelijks leven en is eigenlijk al lange tijd niet meer weg te denken. Het gebruik van het internet is dan ook nog steeds groeiend, maar liefst 95% van de Nederlandse bevolking is online. En wist je dat het internet het belangrijkste oriëntatiekanaal is voor het doen van aankopen? Een ideaal platform voor een reclame campagne, want de mogelijkheden zijn zeer divers en het is daarnaast ook nog eens een uitstekende aanvulling op je radio en/of TV campagne. Door TV en radio wordt interesse en vertrouwen gewekt, online zit vaak dichter op het beslissingsmoment.

De voordelen van online adverteren

Interactie mogelijk tussen ontvanger en zender

Snel inzetbaar

Lage instap- en productiekosten

Met gericht adverteren makkelijk je doelgroep bereiken

Gemakkelijk aanpassen en optimaliseren

Meetbaar

Adverteren op RTV Utrecht online


De website van RTV Utrecht brengt je dagelijks het laatste regionieuws uit de provincie. Op de site vind je verder alle informatie over de programmering van Radio M Utrecht en RTV Utrecht evenals Uitzending Gemist. In het verlengde daarvan is er ook een gratis RTV Utrecht app voor smartphones, tablets, iWatch en smart televisies.

Met de app is het regio nieuws altijd bij de hand. Tevens vind je in de app de livestreams van al onze radio en televisiekanalen. Adverteren op de online kanalen van RTV Utrecht is mogelijk middels Display advertising(banners). Je banners kunnen worden ingezet op de verschillende posities op de website en in de RTV Utrecht app. Middels de inzet van online via RTV Utrecht profiteert je organisatie natuurlijk direct mee van de betrouwbaarheid van RTV Utrecht. Daarnaast is video advertising(pre-roll) ook een mogelijkheid. Een pre-roll is een reclameboodschap die wordt afgespeeld voor een opgevraagd video item, zoals een nieuwsvideo of uitzending gemist. Benieuwd naar de online posities op de RTV Utrecht website en app? Bekijk de posities hier.

De online media van RTV Utrecht scoren uitstekend!

Bekijk het bereik (pdf)

 

Cookieloos adverteren bij RTV Utrecht

Vooruitlopend op diverse Europese privacy wet- en regelgeving is RTV Utrecht met ingang van 20 maart 2023 overgestapt op cookieloos adverteren.

Gegarandeerde zichtbaarheid op premium posities

Direct zichtbaar rondom het actuele nieuws uit je regio op posities die er toe doen.

RTV Utrecht Online, de grootste nieuwssite uit de regio

Grootste aandeel in online nieuwsberichten uit de regio, voor AD en DUIC.

Referenties

Wat onze klanten zeggen