Marktaandeel Radio M Utrecht historisch hoog - RTV Utrecht Reclame

Marktaandeel Radio M Utrecht historisch hoog

Marktaandeel Radio M Utrecht historisch hoog: best beluisterde zender van de provincie

Provincie Utrecht – Radio M Utrecht was de afgelopen maanden de best beluisterde radiozender van de provincie Utrecht. Het marktaandeel is gestegen naar 14,1 procent. Het is daarmee de hoogste notering in de geschiedenis van de radiozender van RTV Utrecht.

Radio M Utrecht laat met het markaandeel NPO Radio 2 (12,9 procent) en QMusic (12,8 procent) achter zich. De luistercijfers zijn nog nooit zo hoog geweest, sinds begonnen is met het meten ervan. Bij de vorige meting lag met marktaandeel nog op 11,7 procent.

Radio M Utrecht-programmaleider Pieter Vorage is trots vanwege de cijfers: “Voor ons radioteam is dit fantastische resultaat het mooiste kerstcadeau! Met deze grote blijk van waardering door onze luisteraars kijken we vol inspiratie uit naar nieuwe jaar. Ook in 2023 is Radio M Utrecht de zender met het nieuws uit de regio, gezellige programma’s en de mooiste muziek van toen en nu!”

Radio M Utrecht is overigens nu ook de best beluisterde regionale omroep van Nederland. RTV Noord en L1 Radio volgen daarna met beide een marktaandeel van 13,9 procent.

Contact opnemen