Nieuw programma Margreet van Gils op RTV-U | RTV Utrecht Reclame

Nieuw programma met Margreet van Gils op RTV Utrecht

Vanaf maandag 3 april start het nieuwe programma Margreet op RTV Utrecht. Presentatrice Margreet van Gils praat iedere week met gewone mensen met een bijzonder verhaal. Het thema van de aankomende uitzendingen is het bijzonder personenvervoer in onze regio. Er rijden per dag honderden busjes door de provincie. Wat zijn de verhalen van de passagiers? Dat hoor je iedere maandag!

Van Gils neemt de kijker mee in de wereld van provinciegenoten met een bijzonder verhaal. Is het u weleens opgevallen hoeveel busjes er iedere dag door onze provincie rijden? Met kinderen, ouderen, collega’s en mensen met en zonder beperking. Maar waar gaan al die mensen heen? Waar worden ze verdrietig van, of juist heel gelukkig? Margreet praat met ze over hun leven, hun passies en hun onzekerheden. Allemaal heel gewone mensen, met bijzondere verhalen.

Margreet is iedere maandag vanaf 07.05 uur te zien op RTV Utrecht. De programma’s zijn daarna ieder uur opnieuw te zien op de zender en terug te kijken via www.rtvutrecht.nl/gemist

Meer informatie over de programmering van RTV Utrecht vind je ook op www.rtvutrecht.nl

Bron: RTV Utrecht

Contact opnemen