Nieuw seizoen Westbroek en Van Rossem vertelt op RTV Utrecht - RTV Utrecht Reclame

3. Maart 2017 - Afbeelding Westbroek

Vanaf april starten Henk Westbroek en Maarten van Rossem met een nieuw seizoen op RTV Utrecht. Met nieuwe verhalen en ontmoetingen met allerlei soorten mensen uit de hele regio. In Westbroek duikt Henk in onderwerpen die hem na aan het hart liggen. Zoals altijd is Henk nieuwsgierig, direct en informatief en bekijkt hij de dingen met een vleugje humor. In Van Rossem Vertelt gaat Maarten op zijn eigen wijze op zoek naar opmerkelijke gebeurtenissen uit andere tijden.

 

Door bezuinigingen bij de regionale omroepen waren de programma’s tijdelijk van de zender, maar het is gelukt een nieuwe vorm te vinden voor de programma’s. De uitzendingen op televisie worden korter, maar er komt uitgebreidere informatie op internet. Ook kunnen bezoekers van de RTV Utrecht website de programma’s al eerder bekijken dan voorheen: alle uitzendingen en extra informatie staan de avond van te voren op de website van RTV Utrecht.

 

Westbroek is iedere dinsdag vanaf 07.05 uur te zien en Van Rossem Vertelt elke donderdag vanaf 07.05 uur op RTV Utrecht. De programma’s zijn daarna ieder uur opnieuw te zien op de zender en terug te kijken via www.rtvutrecht.nl/gemist.

 

Meer informatie over de programmering van RTV Utrecht vind je ook op www.rtvutrecht.nl

 

Bron: RTV Utrecht

3. Maart 2017 - Logo RTVU - goed