Radio M best besluisterde publieke zender Utrecht | RTV Utrecht Reclame

Radio M Utrecht best beluisterde publieke zender in de provincie Utrecht

Radio M Utrecht was deze nazomer (augustus – september) de best beluisterde publieke zender in de provincie Utrecht. Met een marktaandeel van 12% heeft de zender de andere publieke zenders achter zich gelaten. In de provincie Utrecht was alleen het commerciële Radio 538 beter beluisterd met een marktaandeel van 12,2.

“Natuurlijk zijn we heel trots op dit resultaat en deze cijfers tonen aan dat onder de inwoners van de provincie grote behoefte is aan een goed publiek regionaal radiostation “, aldus algemeen directeur Paul van der Lugt.
Uit de cijfers blijkt dat de luisteraars van Radio M Utrecht gedurende de dag lange tijd afstemmen op de regionale zender. “Dit geeft ons het gevoel dat zij zich erg thuis voelen bij de zender en dat is iets waar we met zijn allen hard aan hebben gewerkt”, aldus manager radio Mariska Fennema.

Radio M Utrecht staat bekend om de muziek uit de jaren Sixties, Seventies en het laatste nieuws uit de provincie. De cijfers komen voort uit het meest recente Nationaal Luisteronderzoek gedaan door GFK, dat de luistercijfers van alle radiozenders in heel Nederland bijhoudt.

Radio M Utrecht is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

Bron: RTV Utrecht, oktober 2017

Adverteren op Radio M Utrecht? Klik hieronder en neem contact met ons op!
Contact opnemen