Adverteren op Radio M Utrecht - RTV Utrecht Reclame

Adverteren op Radio M Utrecht

Radio M Utrecht is dé regionale radiozender en brengt 24 uur per dag informatie met nieuws uit binnen- en buitenland en uit de provincie Utrecht. Dit wordt afgewisseld met de beste muziek van toen en nu. Radio M Utrecht is in de gehele provincie te beluisteren op 93.1 FM.

Met een eigen correspondentennetwerk en bekende presentatoren (zoals Evelien de Bruijn en Conny Kraaijeveld) heeft Radio M Utrecht een zeer relevante positie in de provincie. Populaire programma’s zijn Aan Tafel!, Studio Sixties, Goedemiddag, Utrecht Komt Thuis, Tijd voor U, Utrecht is Wakker en 93.1 NL.

Een commercial op Radio M Utrecht  hoeft niet duur te zijn. De kosten voor de productie zijn variabel en afhankelijk van het concept. Wij werken samen met professionele producenten die je hierin ook uitstekend advies kunnen geven.

Radio M Utrecht wordt maandelijks meegenomen in de meting het Nationaal Luister Onderzoek uitgevoerd door Intomart/GfK. Hierdoor is ook het mogelijk om zicht te krijgen op het bereik van specifieke campagnes. Radio M Utrecht behoort tot de best beluisterde zenders in je regio en is regelmatig marktleider in de provincie!

Bekijk het marktaandeel (pdf)

Contact opnemen