Vleugel Vloeren - RTV Utrecht Reclame

Vleugel Vloeren, gevestigd in Renswoude, biedt je de mooiste, beste, leukste, duurzaamste harde vloeren van een groot aantal topmerken. De vloeren zijn te bewonderen in de showroom van maar liefst 350 m2. Daarnaast kan je ook op de website van Vleugel Vloeren terecht voor het online bestellen van de producten.

Campagne

In het voorjaar van 2016 heeft RTV Utrecht Reclame Vleugel Vloeren als adverteerder welkom mogen heten op Radio M Utrecht en de Online media van RTV Utrecht. Naast de inzet van onze regionale media heeft Vleugel Vloeren ook campagne gevoerd op diverse andere media waaronder regionale kranten/tijdschriften en Google Adwords.

Doelstelling

Jurriaan Vleugels Schutter, eigenaar van Vleugel Vloeren: ”De doelstelling van onze campagne was om Vleugel Vloeren onder de aandacht te brengen bij een breed publiek, het creëren van meer naamsbekendheid in de regio alsmede het genereren van nieuwe leads. Met de inzet van radio en de inzet van prerolls en banners hebben we geprobeerd over te brengen waar Vleugel Vloeren voor staat.”

Ervaring

De inzet van een crossmediale campagne heeft voor Vleugel Vloeren een positieve uitwerking gehad. Jurriaan: ”De campagne is net afgelopen, maar er zijn al zeker resultaten zichtbaar geweest gedurende de campagne. In totaal zijn er al zes stellen in de leeftijdscategorie 35 – 45 jaar uit de regio Utrecht naar de showroom gekomen en er zijn zelfs al een aantal orders geschreven. Voorheen waren er minder bezoekers uit de regio Utrecht, dus dat is in ieder geval positief. Ook zijn onze website bezoeken met zo’n 30–40 % gestegen, een mooi resultaat! De inzet van de media van RTV Utrecht heeft daar ook zeker een bijdrage aan geleverd.”

Voorbeelden