XY Marketing Solutions - RTV Utrecht Reclame

In het najaar van 2016 hebben XYMS en RTV Utrecht Reclame BV de handen ineen geslagen om een maximaal bereik te bieden aan bedrijven in de provincie Utrecht.

Het medialandschap is enorm aan het veranderen waarbij er een verschuiving is te zien in de bestedingen van het mediabudget. Er komen steeds meer moderne, digitale instrumenten beschikbaar voor steeds meer spelers in de markt. Denk hierbij aan sociale media en de kracht van zoekmachines. Dit kan als bedreiging worden gezien, maar het kan natuurlijk ook omarmd worden.

RTV Utrecht Reclame BV heeft voor het tweede gekozen en is op zoek gegaan naar een strategisch partnerschap met een partij die expert is op het gebied van deze digitale instrumenten. Zo is RTV Utrecht Reclame BV uiteindelijk uitgekomen bij XYMS, een marketingbureau uit De Meern.

XYMS is sinds 2014 specialist op het gebied van moderne media zoals Facebook en Google. De oprichters van XYMS zijn tijdens hun marketingstudie aan de Hogeschool Utrecht het bedrijf gestart. Dit met als missie om organisaties zo laagdrempelig mogelijk volledig te ontlasten op het gebied van online marketing. Het laagdrempelige is bijvoorbeeld terug te zien in het feit dat de dienstverlening van XYMS altijd maandelijks opzegbaar is.

Yoram Roemersma, mede-oprichter van XYMS: ”Eén van de krachten van online media is dat alles perfect meetbaar is. Iedere vertoning, klik of interactie is inzichtelijk te krijgen. Middels deze samenwerking kan elke campagne aangekleed worden met de meest passende media voor de doelstelling en wordt er gemeten wat er gemeten kan worden. Zo worden er waardevolle inzichten gecreëerd. Dus naast reclame op televisie, radio en de app, kunnen de relaties van RTV Utrecht Reclame nu ook zeer gericht adverteren op Facebook en daarbij perfect inzichtelijk krijgen waar de doelgroep zich bevindt. Dit met behulp van instrumenten als Google AdWords en Google Analytics.”

Door het megabereik van RTV Utrecht Reclame BV te combineren met de expertise van XYMS is er een bijzonder krachtige speler ontstaan. Een toekomstbestendige media-autoriteit!