Finder Relais Nederland B.V - RTV Utrecht Reclame

Finder Relais Nederland B.V

Bij Finder hebben we 70 jaar ervaring in de elektrotechniek, genieten we van een stabiele marktpositie en blijven we innoveren. Zo is ook Yesly ontwikkeld. Met Yesly breng je slim schakelen in je huis. Niet alleen verlichting maar ook ventilatie of zonnewering gaan aan of uit met een druk op de knop. Ondanks onze expertise weten we dat de overstap van b2b naar b2c een zware is. Je moet overal aan denken, geen steken laten vallen in je boodschap en precies weten waar je doelgroep zit.  Maar zeker niet onbelangrijk is het kiezen van de juiste kanalen. Toen we de eerste knopen hadden doorgehakt vonden we in RTV Utrecht een fantastisch kanaal om onze advertenties en reclame op uit te rollen. Waarom we voor hun kozen? Vanwege het uitstekende bereik van de verschillende communicatiekanalen, en omdat ons product zich zeer goed leent voor een aanpak met meerdere regionale zenders. De dekking die we hebben kunnen bereiken met het samenwerkingsverband RTV Utrecht, NH Media en Omroep Flevoland heeft ons, net als de samenhang in de communicatie tussen de verschillende regio’s, aangenaam verrast.

Maar wat de doorslag heeft gegeven is iets anders. Wat ik vaak heb gezien in jaren contact met de media- en communicatiesector is dat er vaak andersom wordt gezwommen, en dat er helaas minder vaak echt met de klant mee wordt gedacht. Flexibiliteit blijft een issue, en dat in een wereld die in een steeds sneller tempo lijkt te veranderen.

Zo niet RTV Utrecht. Vanaf het begin was de boodschap duidelijk: “Wij willen graag voor jullie aan de slag”. Zo hebben we de begindatum van de campagne meermaals moeten verschuiven. Dit werd met begrip en oplossingsgerichtheid ontvangen. Na het uitrollen, en door de hele campagne heen, bleven Bart en zijn team flexibel en meedenkend. Aanpassingen worden snel doorgevoerd en er is een constante communicatielijn. Voor ons is dit een voorbeeld van hoe samenwerking hoort te zijn: je bent er voor elkaar en je bouwt het samen. Dat is hoe we deze tijd niet alleen overleven, maar leven.

Martin Eijsink

Algemeen Directeur

Finder Relais Nederland B.V

 

Contact opnemen