Referentie: Taxi-Touringcar Middelweerd | RTV Utrecht Reclame BV

Taxi-Touringcar Middelweerd

Taxi-Touringcar Middelweerd is opgericht in 1966 en heeft maar liefst 25 voertuigen tot haar beschikking waarvan ook 6 touringcars. Hiermee wordt vervoer voor dagbesteding verzorgd, maar ook taxi diensten, zakelijk vervoer in de regio en Schiphol vervoer maken onderdeel uit van de dienstverlening. Het familiebedrijf is inmiddels een groot begrip in de regio. Patrick Middelweerd, onze contactpersoon, runt de business nu samen met zijn broer. Taxi-Touringcar Middelweerd is al langer dan 25 jaar adverteerder en vanaf het ontstaan van Radio M Utrecht al van de partij.

Taxi-Touringcar Middelweerd RTV foto

Patrick Middelweerd – Taxi-Touringcar Middelweerd & Brigit Collard – RTV Utrecht Reclame

”Na al die jaren adverteren op de radio ontvangen we nog steeds vaak reacties”

Campagne
De campagne is te horen op Radio M Utrecht. Met het werkgebied in de regio Utrecht is Radio M een uitstekende match. Patrick Middelweerd: ”Na al die jaren adverteren op de radio ontvangen we nog steeds vaak reacties van mensen die ons gehoord hebben op Radio M Utrecht. Dat is altijd leuk om te horen!”

Doelstelling
De radiocampagne is voornamelijk gericht op de naamsbekendheid in de regio voor het touringcar vervoer. Het bedrijf staat bekend om haar extra service en stiptheid. Sinds afgelopen jaar draait er een nieuwe verfrissende commercial op zender, waarin ook de USP’s van Taxi-Touringcar Middelweerd duidelijk worden belicht.

Ervaringen
Patrick Middelweerd: ”De inzet van radio draagt voor ons bij aan het verkrijgen van nieuwe klanten, we merken dat de campagne wordt opgepikt. Ook het persoonlijke contact en vaste aanspreekpunt dat wij hebben bij RTV Utrecht Reclame is erg prettig.”

Ook adverteren op Radio M Utrecht? Neem hieronder contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!
Contact opnemen