Duvolee Juweliers - RTV Utrecht Reclame

Duvolee Juweliers

Juwelier Duvolee is al 2 decennia een begrip in midden Nederland. Het ondernemers koppel Carla van der Vlugt en Margret Ottenhof runden jarenlang een winkel in winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven en in het centrum van Woerden.

In 2018 kregen ze de kans om beide winkels te verhuizen naar een groot en modern pand aan de Traaij 98 in Driebergen.

In 2021 is Duvolee begonnen met het uitzenden van radiocampagnes met als doel

a) een breed publiek in de regio te attenderen dat Duvolee nog steeds actief is ondanks dat ze niet meer in Bilthoven en Woerden zitten en

b) dat Duvolee niet alleen een juwelier is maar ook een goudsmidatelier waar je sieraden kan laten maken, vermaken en kan laten repareren.

Carla van der Vlugt: “De afgelopen jaren hebben steeds meer juweliers hun deuren gesloten. Daarvoor in de plaats zijn er veel sieradenwinkels gekomen. Ze verkopen de mooiste sieraden maar bieden niet het ambachtelijke vakmanschap van een traditionele juwelier. Ons team bestaat uit gediplomeerde goudsmeden, horlogemakers en medewerkers die al jaren in het vak zitten.

We krijgen vaak terug dat mensen onze naam op Radio M Utrecht gehoord hebben. Mensen bellen ons vervolgens eerst om te vragen of we vroeger in Bilthoven zaten. Vervolgens rijden ze naar Driebergen. We zien mede dankzij de radiocommercials veel oude maar ook nieuwe klanten in de winkel.

Onze winkel en het atelier hebben begin 2023 een complete metamorfose ondergaan. Ook voor en na de verbouwing heeft Bart ons bijgestaan. Hij denkt met ons mee en komt met een reëel voorstel dat aansluit op onze wensen en mogelijkheden. Inmiddels draait alweer de vierde campagne.

Wij geloven in de kracht van de herhaling en in crossmediale marketing. Dat is ook de reden dat we in zee zijn gegaan met RTV Utrecht.

Duvolee Juweliers

 

 

Contact opnemen