Klantreferentie: Weening Strafrechtadvocaten | RTV Utrecht Reclame BV

Weening Strafrechtadvocaten

Weening Strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid. Mede door de strafrechtelijke achtergrond van de advocaten staat het kantoor steeds weer garant voor een gedegen verdediging. Serge Weening, eigenaar van Weening Strafrechtadvocaten, is onze contactpersoon en doet sinds 2016 zaken met RTV Utrecht Reclame.

Weening Strafrechtadvocaten RTV

Serge Weening, eigenaar Weening Strafrechtadvocaten & Jacqueline Gruters, Senior media consultant RTV Utrecht Reclame

Campagne
In 2016 is Weening Strafrechtadvocaten begonnen met adverteren op televisie en online bij RTV Utrecht. De focus hierbij lag vooral op inzet rondom het programma Bureau Hengeveld. Dit jaar heeft Weening gekozen voor een crossmediale campagne op radio, tv en online. Door de inzet op alle kanalen is er een hogere contactfrequentie en wordt er uiteindelijk ook een hoger totaal bereik gegenereerd.

”Een grote doelgroep bereiken is voor ons heel belangrijk, daar past RTV Utrecht perfect bij”

Doelstelling
De voornaamste campagne doelstelling is het vergroten van de naamsbekendheid. Serge Weening: ”Wij zijn gespecialiseerd in strafzaken, maar dat kan ook heel erg uiteenlopen van diefstal tot geweld en van fraude tot verkeersstrafrecht. Iedereen kan er mee te maken krijgen, dus een grote doelgroep bereiken is voor ons heel belangrijk.” Weening verleent rechtsbijstand door heel Nederland en is o.a. gevestigd in Utrecht, dat maakt adverteren in de regio Utrecht belangrijk. RTV Utrecht past daar met haar grote regionale bereik in de provincie perfect bij.

Ervaringen met RTV Utrecht Reclame
Serge Weening omschrijft de samenwerking met RTV Utrecht Reclame als een prettige samenwerking, waarbij het contact positief verloopt. De crossmediale campagne is onlangs van start gegaan en uiteraard gaan we er vanuit dat het een succes wordt.

Contact opnemen