Klantreferentie: Muntstad | RTV Utrecht Reclame BV

Muntstad

Muntstad is dé officiële merkdealer en servicepartner van Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens in de regio Groot Utrecht. Daarnaast behoort Muntstad tot één van de vier Audi Sport dealers in Nederland. Met een eigen schadeherstelbedrijf, leasemaatschappij, full-service wasstraat en verhuurtak is Muntstad in staat om de complete mobiliteitsbehoefte in te vullen voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Het dealerbedrijf behoort tot een van de grotere dealers van Nederland en is gevestigd in Utrecht, Zeist, Nieuwegein en Maarssen. Roy Rijnsbergen is Manager Marketing & Communicatie bij Muntstad en tevens onze contactpersoon.Campagne
Muntstad is inmiddels al ruim vijf jaar een zeer gewaardeerde adverteerder op RTV Utrecht. Ook dit jaar is Muntstad met een crossmediale campagne weer volop te horen en zien op onze kanalen op radio, TV en online. Roy Rijnsbergen: ”Kijkend naar ons werkgebied zijn wij er voor de regio Groot Utrecht, van Breukelen tot aan Vianen en van Woerden tot aan Wijk bij Duurstede. RTV Utrecht is eigenlijk de enige regionale mediapartij met een dusdanig groot en relevant bereik in ons verzorgingsgebied. Dat bewijst ook bijvoorbeeld het marktaandeel van Radio M Utrecht waarmee Radio M tot de top van best beluisterde radiostations in de provincie behoort. Voor onze regio biedt RTV Utrecht simpelweg de grootste dekking. Dat maakt RTV Utrecht voor ons dan ook direct een interessant platform om op te adverteren.”

 

 

 

Doelstelling
De voornaamste campagne doelstelling van Muntstad is het vergroten van de naamsbekendheid in de regio. Inmiddels is de campagne inzet op radio van start gegaan en ligt de focus hierbij ook op branding. Dit jaar viert Muntstad haar 25 jarige jubileum. Roy Rijnsbergen: ”Met behulp van een crossmediale campagne inzet kunnen we hier ook uitstekend op inhaken, tevens zullen we dit binnen de campagne ook koppelen aan verschillende commerciële acties.”

Ervaringen met RTV Utrecht Reclame
De ervaringen met RTV Utrecht Reclame omschrijft Roy Rijnsbergen als positief. ”Het is prettig om binnen de organisatie één aanspreekpunt te hebben, daarnaast worden we ook prima begeleid gedurende het hele traject van A tot Z. Er wordt daadwerkelijk met ons als de klant meegedacht en dat ervaar ik als zeer prettig.”

Muntstad. Uw partner in mobiliteit.

Contact opnemen